Az értékesítés véget ért!

BLACK FRIDAY!

n
ó
p
m

Miért vásárol tőlünk?

U všech našich stromečků je doprava po celé České republice až k Vám domů zdarma, tzn. így csak a fa árat kell kifizetni, nem számítunk fel további díjakat. Ennek köszönhetően egyszerűen, kényelmesen és könnyedén megvásárolhatja a fát az otthonába, INGYENES kiszállítással!

Amennyiben rendelését 2020. december 17-ig adta le, garantáljuk, hogy a műfenyő karácsonyig megérkezik otthonába!

Műfenyők előállítása során csak minőségi anyagokat használunk, amelyek sok évig garantálják a tökéletes megjelenést.

Amennyiben valami nincs rendben, a hiányzó alkatrészeket ingyenesen kiszállítjuk, vagy megszervezzük a sérült karácsonya cseréjét. Ne aggódjon – bármilyen problémát gyorsan, felesleges gondok és többletköltségek nélkül meg tudunk oldani!

Több mint 100 000+ elégedett ügyfelünk bizonyítja, hogy műfenyők kiváló minőségűek. Nézze meg az ügyfeleink értékelését a Facebook oldalunkon vagy Heureká-n.

Ügyfeleinknek kísérő szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelynek köszönhetően a vásárlás nagyon gyors és egyszerű. Munkatársaink szívesen válaszolnak minden kérdésére, vagy segítenek a rendelés elkészítésében. Mindig rendelkezésre állunk chaten (jobb oldali sarokban) vagy e-mailben (info@mukaracsonyfa.hu), telefonon +420 777 470 538 (Hétfőtől péntekig 9-17 óra között).