Az értékesítés véget ért!

A kedvezmény végét ér:

n
ó
p
m

Termék visszaküldése

Nagyon sajnáljuk, hogy nem elégedett a karácsonyfánkkal, és vissza akarja azt küldeni nekünk.

Ha bármiben a segítségére lehetünk, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, mi mindent megteszünk az Ön elégedettsége érdekében.

Amennyiben az adásvételi szerződést távkommunikáció útján kötik meg, akkor a fogyasztói vásárlónak a polgári törvénykönyv 1829. § (1) bekezdésének rendelkezéseivel összhangban a termékek kézhezvételétől számított 14 napon belül joga van elállni a szerződéstől. A szerződéstől való elállást legkésőbb a 14 napos időszak utolsó napján kell teljesíteni.

A szerződéstől való elállást legkésőbb a 14 napos időszak utolsó napján kell teljesíteni.

Az alábbi űrlap kitöltése után küldje el a terméket a következő címre:

All4Customer, s.r.o.
Pohraniční 25
703 00 Ostrava

Az árut sértetlenül és eredeti csomagolásban kell beküldeni.

Az áruk ellenőrzése után a teljes összeg visszatérítésre kerül a postai költségekkel együtt (csak abban az esetben, amennyiben a megrendelés összes tétele visszaküldésre kerül). A visszaküldésért kifizetett postaköltség a vásárló saját költségén történik (nem térítjük meg). Továbbá javasoljuk, hogy a küldeményt ajánlottan és biztosítva küldjék meg a részünkre. A nem használt áruk ellenőrzése után a fizetés az űrlapon megadott bankszámlára történő átutalással történik.

Fogyasztói vásárló:

Fogyasztói vásárló, vagy csak a fogyasztó olyan személy, aki a szerződés megkötésekor és teljesítésekor nem üzleti vagy egyéb vállalkozói tevékenysége keretében jár el.

1. Termék információ

2. Vásárló adatai