Az értékesítés véget ért!

A kedvezmény végét ér:

n
ó
p
m

2D és 3D tűk. Mi a különbség közöttük?

Különbség a különböző típusú tűlevelűek között

Azok az idők, amikor a mesterséges karácsonyfa csak távolról hasonlított az igazira, már régen elmúltak! Webáruházunkban olyan karácsonyfákat kínálunk, amelyek szinte tökéletes mása az élő fáknak, köszönhetően a legmagasabb minőségű PE (polietilén) és PVC (polivinil-klorid) anyagokból készült, valósághű, sűrűn rétegzett ágaknak.

Választhat 2D, 3D (2D és 3D tűk kombinációja vagy PVC és PE anyagok kombinációja) vagy akár 100%-ban 3D tűkkel ellátott karácsonyfákat. Az alábbiakban a fák leírása termékcsaládonként található.

A 3D-s fák esetében az adott fa 2D-s és 3D-s tűinek aránya a termék adatai között található táblázatban szerepel.

ECONOMY

Megfizethető 2D (PVC fólia) és 3D (2D és 3D tűk kombinációja) fák. Standard technológiával készült. Standard típusú elrendezéssel rendelkeznek (nincs SnapTree vagy négyzet alakú csatlakozó). 2D fák műanyag állvánnyal, 3D fák fém állvánnyal rendelkeznek.

PREMIUM

Prémium 3D fák (PE + PVC kombinációja) a legmagasabb minőségű anyagokból. A klasszikus luc- és fenyőfákat, valamint azok havas változatait is megtalálja.

PREMIUM+

Különlegesen vastagított, robusztus 3D fák (PE + PVC kombinációja), klasszikus és integrált LED világítással.

DIAMOND

A legmagasabb igényű ügyfelek számára készült 100%-os 3D fák kizárólag PE-anyagokból készülnek, ami ultra-realisztikus megjelenést biztosít számukra.