BLACK FRIDAY!

n
ó
p
s

Szezon előtti kedvezmények!

n
ó
p
s

2D és 3D tűk. Mi a különbség közöttük?

Már rég elmúltak azok az idők, amikor a műfenyők messze nem hasonlítottak az igazi fenyőkre! Webshopunkban olyan karácsonyfákat kínálunk, amelyek az élő fák szinte tökéletes hasonmásai, elsősorban az élethű, sűrűn rétegelt ágaknak köszönhetően, amelyek kiváló minőségű PE (polietilén) és PVC (polivinil-klorid) anyagokból készülnek. Választhat 2D, 3D vagy akár 100% 3D tűlevelű műfenyőt, amelyek sok karácsonyi dekorációt képesek megtartani. Még soha nem hallott ilyen típusú jelölésről? Olvassa el a teljes cikket, és megtudhatja, hogy ezek a típusok miként különböznek egymástól.

2D TŰLEVELŰ MŰFENYŐK

Bár az elmúlt években megjelentek a piacon 3D tűlevelű műfenyők, elődeik továbbra is nagyon népszerűek az ügyfelek körében. Ez nem csoda, hiszen a 2D tűlevelű műfenyők egy nagyon jó minőségű formatervezés eredményei. A klasszikus 2D tűlevélből készült műfenyők vágott PVC fóliákból készülnek, amelyek hossza, alakja és sűrűsége megfelelő. Ha olcsóbb, de szép karácsonyfa változatot keres, akkor a 2D tűlevelű műfenyők a legjobb választás az Ön számára!

3D TŰLEVELŰ MŰFENYŐK

A műfenyők lágy 3D tűlevélből való előállítása kissé bonyolultabb, szükségesek hozzá a legújabb technológiák és a gyártási folyamatok. A “3D tűlevelekkel” jelölt karácsonyfáknak kiváló minőségű PE anyagból készült tűlevélvégei vannak, amelyeket öntőformákba alakítanak, és így az ágak egész részét képezik. A fák közepén klasszikus PVC tűlevelek vannak. Ez az anyagkombináció nagyobb ággazdagságot és megfizethetőséget eredményez. A 3D tűlevéllel ellátott műfenyők nagyon valódinak tűnnek, és megjelenésével meghökkentheti barátait és szeretteit, akik nem veszik le a szemüket a fáról!

3D PREMIUM vs 3D EXCLUSIVE közötti különbség

Mindkét kollekció PE és PVC anyag kombinációját tartalmazza, a 3D prémium kollekcióban nagyobb a PE ágak aránya, mint a 3D Exclusive kollekcióban.

100% 3D TŰLEVELŰ MŰFENYŐK

A “100% 3D tűlevél” jelzővel jelölt karácsonyfák teljes egészében 3D öntvényekből készülnek (minőségi PE anyagok). LEGEXKLUZÍVABB műfenyőnk 100%-ban 3D tűlevelekből készül. A legmagasabb minőségű 3D tűleveleknek köszönhetően szinte lehetetlen megkülönböztetni az élő fától. Tökéletesen illik a luxus és a hagyományos belső terekbe is. A karácsonyfák egyedi megjelenését a tapasztalt terméktervezőink biztosítják, a legmagasabb DIAMOND kollekcióból. A karácsonyfa luxus megjelenésével megeleveníti az otthoni meghitt karácsonyi hangulatot. Díszítheti, ahogy szeretné, ízlése szerint.