Az értékesítés véget ért!

Az értékesítés véget ért. Kellemes karácsonyt!

n
ó
p
m

Személyes adatvédelem

A SZEMÉLYES ADATFELDOLGOZÁSSAL KAPCSOLATOS VÁSÁRLÓI TÁJÉKOZTATÓ

Nagy örömünkre szolgál, és nagyra értékeljük, hogy az ügyfelünkké vált. Általánosságban beszélve, a termékek online vásárlása egy sokkal összetettebb műveletet foglal magába, mint csupán a vásárolt cikkek lehető leggyorsabb és legbiztonságosabb házhozszállítása. Pontosabban, minden olyan szükséges papírmunkát és adatfeldolgozást, melyet az állami hatóságok megkövetelnek, és ezt mi a

All4Customer s.r.o., -nál/-nél — székhely: Ostrava, Hladnovská 1255/23, 71000, CRN: 01824651, e-mail cím: info@mukaracsonyfa.hu, telefonszám: +420 731 855 677, (a továbbiakban: „Társaság”/„Cég” vagy „Mi”), — kifejezetten komolyan vesszük.

1. A FELDOLGOZÁS CÉLJAI ÉS JOGALAPJA

A személyes adatait szigorúan a következő célokra használjuk fel:

  • A rendelésének véghezvitele;
  • A termékek házhozszállítása;
  • Hogy gondoskodjunk a hibás teljesítésből vagy a kár megtérítéséből eredő minden következményes jog elégtételéért.

A személyes adatfeldolgozás jogalapja az Ön és a cégünk között létrejött szerződés, valamint a fogyasztóvédelmi törvényből és a Cseh Köztársaság Polgári Törvénykönyveiből eredő minden szükséges törvényi követelmény, jog és feladat.

2. AZ ALKALMAZOTT SZEMÉLYES ADATOK KATEGÓRIÁI

A megrendelés sikeres teljesítéséhez, valamint a szerződés feltételeivel kapcsolatos összes kapcsolódó jog és kötelezettség teljesítéséhez a teljes nevét és/vagy cégnevét, telefonszámát, és e-mail címét feldolgozzuk; az Ön által megadott kézbesítési címmel kapcsolatban az utcanevet, házszámot, helyiséget és postai irányítószámot dolgozzuk fel. A megadott számlázási címmel kapcsolatban a cég nevét, utca nevét és házszámát, városát és postai irányítószámát dolgozzuk fel, a cégjegyzékszám és/vagy a hozzáadottérték-adó regisztrációs száma mellett.

3. EMPFÄNGER VON PERSONENBEZOGENEN DATEN UND ÜBERMITTLUNG PERSONENBEZOGENER DATEN IN DRITTLÄNDER / IN DRITTSTAATEN

A személyes adatait nem osztjuk meg harmadik felekkel, vagy tesszük hozzáférhetővé az Ön előzetes beleegyezése nélkül, ez alól kivétel az állami hatóságoknak való, az alkalmazandó jognak megfelelő, tájékoztatás nyújtás (pl. a Cseh Köztársaság rendőrsége), valamint az általunk megbízott szolgáltatást nyújtó személyek számára továbbított szükséges adatok, az ezen megállapodás 1-es cikkében meghatározott célok véghezviteléhez. Pontosabban, a személyes adatai megosztásra és feldolgozásra kerülnek automatikus kitöltéssel, a rendelési folyamat véghezviteléhez, ezen felül a továbbiakban esetleges tájékoztató jellegű hírekről és termékekről szóló üzenetek formájában, a következő cégen keresztül: Next CRE s.r.o. (Kft.); székhelye: Poštovní utca 244, Staré Město, postai irányítószám: 73961, Třinec, Cseh Köztársaság; CRN: 29396239, és végül a céggel együttműködő személyekkel. Az Ön által megadott e-mail címen keresztül tájékoztatjuk Önt az esetleges változtatásokról. Mi semmilyen körülmények között nem osztjuk meg vagy továbbítjuk személyes adatait olyan harmadik országoknak vagy nemzetközi szervezeteknek, amelyek nem felelnek meg a személyes adatok védelmére vonatkozó jogszabályoknak.

4. INFORMATIONEN ÜBER IHRE RECHTE IN VERBINDUNG MIT PERSONENBEZOGENEN DATEN

Az adatfeldolgozással kapcsolatosan számos joggal rendelkezik. Bármikor felveheti velünk a kapcsolatot postai levél, vagy e-mail formájában, amennyiben megerősítésre van szüksége személyes adatai feldolgozásáról. Amennyiben adatai valóban feldolgozásra kerültek, hozzáférést biztosítunk Önnek a személyes adataihoz, valamint információkhoz az adatai feldolgozásáról. Ezen felül, jogában áll kérni a pontatlan információk helyesbítését vagy hiányos személyes adatok pótlását.

Bármikor kérvényezheti a személyes adatai törlését, vagy akár a személyes adatfeldolgozás korlátozását is; amennyiben mindkét esetben oka van a kérésének. Joga van a személyes adataihoz, és azok átviteléhez egy másik rendszergazdához.

Személyes adatai tisztességesen és átlátható módon kerülnek feldolgozásra, mindazonáltal Önnek mindig joga van bármelyik EU-országban található európai személyes adatvédelmi hivatalhoz fordulni. Az összes szükséges információ és kapcsolat elérhető a következő weboldalon: https://www.bfdi.bund.de/DE/Home/home_node.html

5. TOVÁBBI FELDOLGOZÁS

A személyes adatait kizárólag Ön adta át nekünk.

Ön köteles megadni a feldolgozáshoz szükséges személyes adatokat, valamint azokat, melyek feldolgozását a törvény írja elő. Kötelessége biztosítani számunkra a személyes adatait, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a szerződéses feltételeknek megfelelően teljesítsük az összes jogot és kötelezettséget. A személyes adatok csak a szükséges időközökben kerülnek feldolgozásra. Az olyan személyes adatokat, amelyek feldolgozását a törvény írja elő, kizárólag a törvény által előírt időtartamra kerülnek feldolgozásra. A szerződési feltételekhez és a kiegészítő jogokhoz és kötelezettségekhez kapcsolódó személyes adatok feldolgozása csak a jövőbeli esetleges bírósági vitákhoz szükséges időtartamra történik.

6. ÖSSZEFOGLALÓ

A megfelelő négyzet bejelölésével hozzájárul a személyes adatai kezeléséhez és feldolgozásához, valamint megerősíti, hogy elolvasta és megértette a szerződés feltételeit. Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, amennyiben további információra van szüksége személyes adatai feldolgozásával kapcsolatban.